جنایت جدید در غرب سوریه؛ شهادت بیش از ۳۰ شهروند سوری در قتل عام اهالی یک روستای دیگر اعدام ۵۳۲ تن از علوی‌ها توسط شورشیان هیأت تحریر الشام آتش‌سوزی شدید در انبار‌های مواد غذایی در غزه ترامپ از بانک خصوصی آمریکایی شکایت کرد حمایت کشور‌های اروپایی از طرح اعراب برای بازسازی غزه واکنش عراقچی به ادعای ارسال نامه توسط ترامپ به رهبر انقلاب دفاعیات نماینده چین از ایران و برجام در آژانس؛ آمریکا نمی‌تواند از مسئولیت تاریخی خود فرار کند عراق: حشد شعبی یک نهاد رسمی است دولت موقت سوریه مسیر‌های منتهی به شهر‌های منطقه ساحل را بست ترامپ درباره ایران: روز‌های جالبی در پیش است اعدام ۵۲ علوی توسط حکومت موقت سوریه ابراز نگرانی ایران نسبت به تحولات سوریه عراقچی: ایران تا زمان اعمال فشار حداکثری، مذاکره‌ای با آمریکا نخواهد داشت واکنش تهران به اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران نمایندگی ایران در سازمان ملل: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

دستورالعمل عجیب به پزشکان انگلیسی درباره کرونا

در نظام سلامت کشورهای غربی پزشک‌ها موظف شده‌اند بین اینکه کدام بیماران باید زنده بمانند و کدام باید بمیرند انتخاب کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 24
کد خبر: ۳۸۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیوع ویروس کرونا در جهان غرب به شکلی بی‌پرده نتایج نگاه ماتریالیستی و تعریف ماده‌گرایانه از انسان را به بی‌سابقه‌ترین شکل ممکن در معرض انظار عموم گذاشته است.

 

کشورهای اروپایی که بیشترین لطمات را از شیوع ویروس کرونای جدید متحمل شده‌اند در روزهای گذشته افراد سالمند را رها کرده‌اند تا بر اثر ابتلا به بیماری کرونا جانشان را از دست بدهند.

 

چندی پیش گزارش شد بر اساس برنامه "شرایط اضطرار" که در شهر «تورین» ایتالیا تهیه شده است، بیماران بالای 80 سال که به کرونا مبتلا می‌شوند، با وخیم شدن اوضاع تحت مراقبت‌های فوری قرار نمی‌گیرند!

 

پایگاه خبری "دیلی میل نوشت" برنامه‌های تهیه شده توسط مقامات حفاظت مدنی این کشور هشدار می‌دهد که در صورت وجود تعداد زیاد بیماران، معیارهایی برای دسترسی به درمان فوری برقرار می‌شود. یکی از مواردی که در این سند آمده بیان می‌کند که برای درمان فوری باید سن بیماران پایین‌تر از 80 سال باشد!

 

دکتر «کریستین سالارولی»، رئیس بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان «برگامو» در منطقه «لمباردی»، به روزنامه «کوریره دلا سرا» گفت «اگر بیماری که از ناراحتی شدید تنفسی رنج می‌برد بین 80 تا 95 ساله باشد به احتمال زیاد او را درمان نمی‌کنیم.»

 

«این حرف خیلی بدی است، اما متاسفانه حقیقت دارد. ما در موقعیتی نیستیم که بخواهیم دست به معجزه بزنیم.»

 

در اسپانیا چند روز پیش وزیر دفاع این کشور گفت سربازان اسپانیایی هنگام ضدعفونی کردن اماکن با شمار زیادی از جسدهای افراد سالخورده در مراکز سالمندان روبرو شده‌اند که تنها رها شده‌اند.

 

در انگلیس هم گزارش شده قرار است به پزشکان این کشور دستورالعملی داده شود تا از میان شهروندانی که برای درمان مراجعه می‌کنند انتخاب کنند.

 

رسانه‌های انگلیس گزارش دادند قرار است این راهنما در صورتی که دستگاه تنفس مصنوعی و تخت به اندازه کافی مهیا نباشد در اختیار پزشکان قرار بگیرد.

 

طبق نوشته ایندیپندنت در این راهنما بیمارانی که به مشکلات تنفسی، سرطان، بیماری قلبی و دیابت دچار هستند، گنجانده شده‌‌اند اما معلوم نیست آیا شامل سالمندانی هم می‌شود که به‌خاطر سنشان از درمان محروم می‌شوند یا خیر.

 

در عمل، ممکن است بیماری که هم‌اکنون به دستگاه تنفس مصنوعی وصل است، از آن جدا شود تا بیمار دیگری که شانس بیشتری برای زنده ماندن دارد، از آن استفاده کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر